Lomake suljettiin: 2021-03-26 23:59:00 GMT+0300


Jakso alkaa 3.5.2021 ja päättyy 29.8.2021. Tuleva jakso on siis 4kk pituinen ja siihen sisältyvien koulutuskertojen määrä on kokonaiselle ryhmälle 12 ja puolikkaalle 6.

Koulutusohjaajat ilmoittautuvat samalla lomakkeella sekä kouluttajaksi tulevalle jaksolle, että hakevat ryhmäpaikkaa omille koirilleen. Hakuaika alkaa 21.3.2020 ja päättyy 26.3.2020 klo 23:59. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole väliä, kunhan ilmoittautuminen on tullut hakuajan puitteissa.

Alustavaan lukujärjestykseen on merkitty vain jo tiedossa olevat itseohjautuvat ryhmät. Kouluttajaksi hakevat valitsevat lukujärjestyksestä kouluttamiselle sopivat ajankohdat ja ryhmän tason. Yleisesti mölliryhmille on suurempi tarve, kuin kisaavien ryhmille. Merkitse siis lomakkeelle kaikki kouluttamiselle sopivat ajankohdat ja tasot, joita voit kouluttaa.

Itsenäisissä ryhmissä treenaavat kouluttajat merkitsevät ryhmän tiedot lomakkeelle. Jos haluat treenata ohjatussa ryhmässä, ilmoita sopiva ajankohta ja ryhmän taso (mölli, kisaava) lomakkeella. Koulutustiimi katsoo sinulle ajankohdallisesti parhaiten sopivan ryhmän, mutta ryhmäpaikka voidaan myös muuttaa myöhemmin toiveidesi mukaan.

Hakuajan päätyttyä lukujärjestys viimeistellään tällä lomakkeella annettujen tietojen pohjalta. Lukkaripalaveri järjestetään etäyhteydellä (linkki lähetetään myöhemmin) maanantaina 29.3. klo 18 alkaen. Tässä vaiheessa muutokset lukujärjestykseen ja kouluttajien omiin ryhmäpaikkoihin ovat siis vielä mahdollisia.

Kun lukujärjestys on viimeistelty, se julkaistaan ja varsinainen ryhmäpaikkahaku (muiden kuin kouluttajien) alkaa 5.-10.4.2021.

Lisätietoja ja tiedustelut: [email protected]


* * * * *

Lomakkeen täyttöohjeet:

Voit valita neliöruuduissa useamman vaihtoehdon. Laitathan siis ruksin ystävällisesti kaikkiin kohtiin jotka käyvät sinulle, ei ainoastaan mieluisinta. Lisäksi voit hypätä ne kohdat yli, joihin et osaa vastata. Kirjaa tarkennukset lisätietokenttiin, jos vaihtoehdoista ei löytynyt täysin sopivaa vaihtoehtoa.

Hakijan tiedot

Haku koulutusohjaajaksi


RYHMÄN TYYPPI/TASO


Valitse kaikki, jotka sinulle käyvät.



Valitse kaikki, jotka sinulle käyvät, ei ainoastaan ensisijaista.


Viikonpäivä ja kellonaika. Vapaat ajankohdat löytyvät ylläolevasta lukujärjestyksestä.
Mikä on esim. ensisijainen toiveesi ryhmän tasosta? Minkä tasoisia et haluaisi missään nimessä kouluttaa? Onko sinulla ajatuksena jokin teema/painopiste tulevalle jaksolle? Mikä osa-alue on vahvuutesi kouluttajana tai onko sinulla jokin erityisosaamisalue? Minkä tyyppisille koirakoille sinulla on eniten annettavaa?


LISÄTIETOJA

Haku ryhmäpaikalle oman koiran kanssa





KOIRA 1

Valitse päivämäärä


Valitse kaikki jotka käyvät, tarkenna tarvittaessa lisätiedoissa. Esim. jos haet sekä agility- että rallytokoryhmään.

Tarkenna tarvittaessa lisätiedoissa

Merkitse kaikki sinulle sopivat ajankohdat

KOIRA 2

Valitse päivämäärä


Valitse kaikki jotka käyvät, tarkenna tarvittaessa lisätiedoissa. Esim. jos haet sekä agility- että rallytokoryhmään.

Tarkenna lisätiedoissa tarvittaessa.

Merkitse kaikki sinulle sopivat ajankohdat

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi