Suurin määrä ilmoittautumisia on saavutettu!


Koiran käyttäytymisen hallinta ja vireen suuntaaminen harrastuksissa -luento 3.12.2021 / Jari Parkkisenniemi (Aprender)

Luennolla käsiteltäviä aiheita:

  • Miksi koira kiihtyy?
  • Häiriöiden sietäminen ja rauhoittuminen
  • Voiko keskittymistä opettaa?
  • Taidot ja käyttäytymisvalmiudet oppimisen tukena
  • Oikein suunnattu vire ja oppimisen tehokkuus


Jari Parkkisenniemi / Aprender Oy


On koulutukseltaan FM ja käyttäytymisanalyytikko. Hän on kerännyt eläinalaan liittyvän tietotaitonsa opintojen ja tutkimustiedon lisäksi kouluttamalla lukuisia eri eläinlajeja ja kouluttautumalla käyttäytymisanalyysin saralla sekä opiskelemalla eläinten kouluttamista mm. Yhdysvalloissa. Hän on ollut eläinten kanssa tekemisissä yli 30 vuotta, joista viimeisen 15 vuoden aikana hän on kouluttanut eläimiä eri koemuotoihin, teatteri- ja koulutusesityksiin, eläintarhoissa hyvinvoinnin edistämiseksi sekä opetustehtäviin. Lisäksi hän toimii monissa eri tehtävissä eläintenkouluttamisen, eläinten hyvinvoinnin ja yhdistystoiminnan parissa. Päivätyönään Jari hyödyntää käyttäytymistieteitä sekä -ekonomiaa organisaatioiden johtamisen ja kehittämisen parissa (www.behaviormoves.com)


Luento järjestetään JATin kerhotalossa, jonne ovat etusijalla JAT:n omat jäsenet. Lähiluennolle mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Luennolle on mahdollisuus osallistua myös etänä.


Luennon hinta:

JATin jäsenet 20 e

muut 25 e

Sekä lähi- että etänä osallistujille luennon hinta on sama.


Maksu tulee suorittaa JATin tilille FI35 5242 5220 0172 28 viitteellä 11303. Kopio maksukuitista toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen [email protected].


Kysymyksiä luentoon liittyen: 

[email protected]




ILMOITTAUTUJAN TIEDOT








Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi