Itsenäisen treenioikeuden hakeminen jaksolle 2/2022

Tällä lomakkeella haet itsenäistä treenioikeutta Jyväskylän Agility Teamin treenijaksolta 2/2022 (2.5.2022 - 28.8.2022). 

Huom! Jos sinulla on ryhmäpaikka ei tätä tarvitse täyttää.

Lue lomake huolellisesti läpi ennen lähettämistä. Vastaanottamalla itsenäisen treenioikeuden sitoudut siitä aiheutuviin maksuihin sekä noudattamaan hallin sääntöjä. Lisäksi sinun tulee olla JATin jäsen ja sinulla tulee olla Suomen Agilityliiton lisenssi (vähintään C-lisenssi). Jos on kysyttävää ole yhteydessä koulutukset@jatti.fi

HALLIN SÄÄNNÖT

 • Koirien käsittely JATin alueella tulee olla asiallista. Koirien fyysinen rankaisu on kiellettyä. Noudatamme Suomen eläinsuojelulakia:

6§ Eläinten kohtelu

Eläimen liiallinen rasittaminen ja kohtuuttoman ankara kurissa pitäminen ja kouluttaminen sekä liian kovakourainen käsittely on kielletty. Eläimen sitominen tarpeetonta kärsimystä tuottavalla tavalla on kielletty. Eläimen on annettava levätä kunnolla ja lisäksi sen on saatava liikkua.

 • Koiran omistaja / ohjaaja on vastuussa kaikista koiransa aiheuttamista vahingoista tai häiriöistä.
 • Koirat pidetään kytkettyinä, elleivät ne ole harjoitteluvuorossa.
 • Koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.
 • Juoksuiset koirat treenaavat housut jalassa ja ovat hallissa ainoastaan oman suoritusvuoronsa ajan.
 • Siivoa koirasi jätökset – myös piha-alueilta ja lämmittelylenkiltä. Hallin seiniin, oviin tai heti oven pieleen EI pissitetä koiria. Jos tapahtuu pissa- / kakkavahinko, niin paikka puhdistetaan VÄLITTÖMÄSTI kerhotalosta löytyvillä puhdistusaineilla. Jätössakko 10 € maksetaan seuran tilille FI35 5242 5220 0172 28 viitteellä 11811.
 • Hallin ovia EI runnota auki ja kiinni. Ovien edustat ja oven ja karmien välit puhdistetaan kunnolla lumesta tai hiekasta. Hallissa on tähän sopivaa välineistöä. Tämä kuuluu kaikille hallissa treenaaville. Ovien eteen on tehty ns. kynnysmatot; jalat saa pyyhkiä ennen halliin tuloa.
 • Ovi 1 avautuu soittamalla numeroon 040 4635290 (kunhan soittava numero on ohjelmoitu GateControl-järjestelmään), puhelimesta kuuluu ”varattu”-ääni ja oven lukko napsahtaa auki. Soitto on maksuton. Sähkölukon saa kytkettyä treenien ajaksi pois päältä oven oikealla puolella olevasta katkaisijasta. Numeron koodauksissa ota yhteyttä avainvastaava(at)jatti.fi.
 • Sytytä vain tarvittava valomäärä. Katkaisijat ovat oven 1 vasemmalla puolella. Kaikki valot päällä vain kilpailuissa tai erikoistilanteissa. Valojen syttyminen ja kirkastuminen kestää muutaman minuutin – malta odottaa, ennen kuin lisäät valaistusta.
 • Mitään EI laiteta nojaamaan hallin seiniä vasten. Pressu vioittuu melko helposti.
 • Esteet säilytetään siististi kunkin kentän oviseinustalla tai kentän yhdellä reunalla, ei levällään ympäri hallia. Kaikki esteiden siirrot on tehtävä NOSTAMALLA! Mitään EI raahata pintaa pitkin.
 • Jos lainaat estettä viereiseltä kentältä, palauta se takaisin.
 • Lopetettuasi treenaamisen kivituhkakentällä, hoida kentän lanaaminen ja harjaa kontaktiesteet sekä putket.
 • Viimeinen lähtijä sammuttaa AINA valot ja laittaa ovet lukkoon. Oven 1 sähkölukitus päälle kytkimestä, ovien 2 ja 3 lukkonapit yläasentoon ja kaikkien ovien tarkistus ulkopuolelta, etteivät ovet aukene kahvasta kääntämällä.
 • Ei pysäköintiä aivan hallin ovien eteen – vähän kauempaakin Killerin P-paikalta jaksaa kävellä.
 • Tupakointi vain siihen osoitetulla paikalla. Tuhka-astia on kerhotalon takapihan puolella.
 • Ilmoita este- tai hallivahingoista hallimestarit(at)jatti.fi.
 • Näiden sääntöjen lisäksi seuran ulkopuolisia hallin vuokraajia sitovat mahdolliset erillisessä vuokrasopimuksessa mainitut asiat.

ITSENÄISEN TREENIOIKEUDEN MAKSUT

112 € / 4kk jakso* (maksu kerralla maksettuna)

30 € / kk* (maksu aina kalenterikuukausittain)

60 € / kk **

* sisältää talkoovelvoitteen 0.25pv/kk

** ei sisällä talkoovelvoitetta


Tarkista ennen maksua talkoidesi tilanne jäsenten facebook ryhmästä tai talkoovastaavalta (aino.kinnunen@gmail.com).


Toimi näin:

 1. Maksa treenimaksu JAT:in tilille FI35 5242 5220 0172 28 käyttäen viitenumeroa 109200004299.
 2. Täytä tämä lomake ja lähetä kuitti itsenäisestä treenimaksusta koulutustoimikunnalle koulutukset@jatti.fi osoitteeseen sekä kopiona avainvastaavalle (avainvastaava@jatti.fi) niin avainvastaava koodaa numerosi järjestelmään.

OHJAAJAN TIEDOT

Syötä muodossa: 0501234567. Ole tarkka! Tämä puhelinnumero koodataan sähkölukkoon jakson alkaessa.

Treenioikeuden edellytyksenä on että olet jäsen. Lisätietoja jäsenyydestä löydät: http://uusi.jatti.fi/jasenyys/

JATin treenipaikoilla treenaavilla on oltava vähintään harrastajalisenssi C. Lisätietoja lisenssin hankkimisesta: http://www.agilityliitto.fi/kilpailut/lisenssi/Mikäli et käytä liikuntaseteleitä yms. maksuun laita 0.Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi