Lomake suljettiin: 2022-06-17 23:00:00 GMT+0300


Tuulia ja Timo Liuhto 2.-3.7.2022

Nyt olisi taas huippukoulutusta tarjolla, kun pitkään agilityn huipulla kilpailleet Tuulia ja Timo Liuhto tulevat kouluttamaan JATille Jyväskylään viikonloppuna 2.-3.7.2022.


Koulutukset sopivat kaiken tasoisille koirakoille, mutta tarvittaessa voidaan nuorille koirille perustaa oma ryhmä (kouluttajana Tuulia, merkitse toive ryhmästä lisätietoihin). Ratatreenit toteutetaan isolla 30x30 m kentällä.Koulutus toteutetaan lähtökohtaisesti 7 koirakon ryhmissä ja jokaiselle ryhmälle on varattu treeniaikaa 2.5h.


Koirakkopaikka Jatin jäsenille 45e / ei-jäsenille 55e. Jos ilmoittaudut viikonlopun aikana kummankin kouluttajan treeniin saat ne JATin jäsenenä yhteishintaan 80e (ei-jäsenen hinta 90e).


Ilmoittautuminen tapahtuu tällä nettilomakkeella ja ilmoittautuminen JATin jäsenille on auki heti. Jäsenillä on etusija ilmoittautumisessa 15.5. saakka, jonka jälkeen ilmoittautuminen avataan myös seuran ulkopuolisille. Ilmoittautumisaika päättyy su 10.6. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova! Maksutiedot lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä.


Lisätietoja Tuulia: https://www.kelpokoira.fi/kouluttajat/tuulia-liuhto.html

Lisätietoja Timo: https://www.kelpokoira.fi/kouluttajat/timo-liuhto.html


Tiedustelut: [email protected]







Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi