Lomake suljettiin: 2022-08-15 23:00:00 GMT+0300


Haku torstain itsenäiseen ryhmään jaksolle 3/2022

Tällä lomakkeella haetaan treenipaikkaa JATin uudesta itsenäisestä ryhmästä, joka treenaa torstaisin 1.kentän viikkoradalla klo 18.00-19.30 eli ryhmällä on pääsääntöisesti rata valmiina. Ryhmä perustetaan, mikäli ryhmään hakee vähintään neljä koirakkoa.


Itsenäisessä ryhmässä ei ole kouluttajaa, vaan ryhmäläiset auttavat toinen toisiaan. Viikkorata sopii mölleistä kisaaviin, koiran tasoa olennaisempaa on ohjaajan kyky sitoutua itsenäisen ryhmän toimintaan eli osallistua myös muiden ryhmäläisten treenien seuraamiseen ja niissä avustamiseen.


OHJAAJAN TIEDOT



Valitse päivämäärä







SYVENTÄVÄT TIEDOT
(helpottavat ryhmien muodostamista) 



Voit valita useamman kuin yhden tai jättää vastaamatta. Voit tarvittaessa täydentää vastaustasi lomakkeen lopun lisätiedoissa.




KOIRAN TIEDOT

Valitse päivämäärä

Valitse lähinnä oleva. Jatko = Esteet tuttuja. Estevarmuudessa, kontakteissa ja pujottelussa voi olla vielä opeteltavaa. Emme tee vielä useamman esteen ratoja. Mölli = Voi tehdä jo useamman esteen (helpohkoja) ratoja. Kontakteissa ja pujottelussa voi olla vielä opeteltavaa.




Lähetettyäsi lomakkeen näytölle pitäisi tulla teksti:

"Kiitos hakemuksestasi! Julkaisemme lukujärjestyksen JAT:n nettisivuilla, FB:ssä sekä sähköpostitse hakijoille 14.8.2022 mennessä. Paikkojen vahvistus lomakkeella tapahtuu 21.8. mennessä."

Jos näin ei ole, lähetys on todennäköisesti epäonnistunut. Täytä ja lähetä lomake uudelleen!



Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi