Lomake suljettiin: 2023-08-15 23:00:00 GMT+0300


Haku ryhmäpaikalle jakso 3/2023

 

Jakson 3/2023 lukujärjestys

OHJAAJAN TIEDOTValitse päivämäärä
RYHMÄT JOIHIN HAEN

(HUOM, JOS HAET RYHMÄPAIKKAA USEAMMALLE KOIRALLE, TÄYTÄ JOKAISELLE OMA LOMAKE!)

*) Mikäli listalla ei ole juuri nyt sinulle sopivaa ryhmää tarjolla, niin voit valita kohdan 'joku muu' ja jättää avoimen hakemuksen. Kirjoita tällön lisätietoihin minkä tasoiseen ryhmään haluaisit ja mitkä ajankohdat sopivat sinulle. Voit siis jäädä halutessasi jonottamaan mahdollista vapautuvaa paikkaa. Mölliryhmien tasot:AJ (alkeisjatko, alkeiskurssin jälkeen)JM (jatkomölli, ns. tavallinen mölliryhmä)MK (mölli-kisa, kisavalmiit tai lähes kisavalmiit)

*) Valitsethan kaikki tason ja ajankohdan puolesta sinulle sopivat ryhmät. Mikäli listalla ei ole juuri nyt sinulle sopivaa ryhmää tarjolla, niin voit valita kohdan 'joku muu' ja jättää avoimen hakemuksen. Kirjoita tällön lisätietoihin minkä tasoiseen ryhmään haluaisit ja mitkä ajankohdat sopivat sinulle. Voit siis jäädä halutessasi jonottamaan mahdollista vapautuvaa paikkaa.SYVENTÄVÄT TIEDOT
(helpottavat ryhmien muodostamista) Voit valita useamman kuin yhden tai jättää vastaamatta. Voit tarvittaessa täydentää vastaustasi lomakkeen lopun lisätiedoissa. HUOM! Kaikki valitsemasi eivät välttämättä sisälly tulevan ryhmäsi jaksosuunnitelmaan. Toiveita voit kouluttajalle aina esittää.
KOIRAN TIEDOT

Valitse päivämäärä

Valitse lähinnä oleva. Jatko = Esteet tuttuja. Estevarmuudessa, kontakteissa ja pujottelussa voi olla vielä opeteltavaa. Emme tee vielä useamman esteen ratoja. Mölli = Voi tehdä jo useamman esteen (helpohkoja) ratoja. Kontakteissa ja pujottelussa voi olla vielä opeteltavaa.
Lähetettyäsi lomakkeen näytölle pitäisi tulla teksti:

"Kiitos hakemuksestasi! Julkaisemme lukujärjestyksen JAT:n nettisivuilla, FB:ssä sekä sähköpostitse hakijoille 14.8.2023 mennessä. Paikkojen vahvistus lomakkeella tapahtuu 18.8. mennessä."

Jos näin ei ole, lähetys on todennäköisesti epäonnistunut. Täytä ja lähetä lomake uudelleen!Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi