Lomake suljettiin: 2018-12-13 23:59:00 GMT+0200


Haku ryhmäpaikalle jakso 1/2019

 
 
OHJAAJAN TIEDOT0,5pv/kk Alkeiskurssilaisilla ei talkoovelvoitetta Alle 14v junioreilla ei talkoovelvoitetta. 15v täyttäneillä junioreilla talkoovelvoite 0,5pv/kk


Valitse päivämäärä
RYHMÄT JOIHIN HAEN

*) Mikäli listalla ei ole juuri nyt sinulle sopivaa ryhmää tarjolla, niin voit valita kohdan 'joku muu' ja jättää avoimen hakemuksen. Kirjoita tällön lisätietoihin minkä tasoiseen ryhmään haluaisit ja mitkä ajankohdat sopivat sinulle. Voit siis jäädä halutessasi jonottamaan mahdollista vapautuvaa paikkaa. Mölliryhmien tasot: AJ (alkeisjatko, alkeiskurssin jälkeen) JM (jatkomölli, ns. tavallinen mölliryhmä) MK (mölli-kisa, kisavalmiit tai lähes kisavalmiit)

*) Mikäli listalla ei ole juuri nyt sinulle sopivaa ryhmää tarjolla, niin voit valita kohdan 'joku muu' ja jättää avoimen hakemuksen. Kirjoita tällön lisätietoihin minkä tasoiseen ryhmään haluaisit ja mitkä ajankohdat sopivat sinulle. Voit siis jäädä halutessasi jonottamaan mahdollista vapautuvaa paikkaa.
Kentät 1 ja 2 ovat kivituhkalla ja kenttä 3 keinonurmella.
SYVENTÄVÄT TIEDOT
(helpottavat ryhmien muodostamista) Voit valita useamman kuin yhden tai jättää vastaamatta. Voit tarvittaessa täydentää vastaustasi lomakkeen lopun lisätiedoissa. HUOM! Kaikki valitsemasi eivät välttämättä sisälly tulevan ryhmäsi jaksosuunnitelmaan. Toiveita voit kouluttajalle aina esittää.
Tämän hetkinen taso, tavoitteet ja kilpailuluokkaKOIRAN TIEDOT

Valitse päivämäärä

Valitse lähinnä oleva. Jatko = Esteet tuttuja. Estevarmuudessa, kontakteissa ja pujottelussa voi olla vielä opeteltavaa. Emme tee vielä useamman esteen ratoja. Mölli = Voi tehdä jo useamman esteen (helpohkoja) ratoja. Kontakteissa ja pujottelussa voi olla vielä opeteltavaa.

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi